Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Hyggekompagniet IVS (“os”, “vi”, eller “vores”) https://www.hyggekompagniet.dk (“Site”). Denne side informerer dig om vores politikker vedrørende indsamling, brug og videregivelse af personlige oplysninger, vi modtager fra brugere af webstedet.

Vi bruger kun dine personlige oplysninger til at levere og forbedre webstedet. Ved at bruge webstedet accepterer du indsamling og brug af oplysninger i overensstemmelse med denne politik.

Indsamling og anvendelse af oplysninger
Mens du bruger vores hjemmeside, kan vi bede dig om at give os visse personligt identificerbare oplysninger, der kan bruges til at kontakte eller identificere dig. Personligt identificerbare oplysninger kan omfatte, men er ikke begrænset til dit navn (“Personlige oplysninger”).

Logdata
Ligesom mange andre webstedsoperatører indsamler vi oplysninger, som din browser sender, når du besøger vores websted (“Logdata”).

Disse logdata kan indeholde oplysninger såsom din computers Internet Protocol (“IP”)-adresse, browsertype, browserversion, de sider på vores websted, du besøger, tidspunktet og datoen for dit besøg, den tid, der bruges på disse sider og andre statistikker.

Derudover kan vi bruge tredjepartstjenester såsom Google Analytics, der indsamler, overvåger og analyserer.

Sikkerhed
Sikkerheden af dine personlige oplysninger er vigtig for os, men husk, at ingen metode til overførsel over internettet, eller metode til elektronisk lagring, er 100% sikker. Selvom vi bestræber os på at bruge kommercielt acceptable midler til at beskytte dine personlige oplysninger, kan vi ikke garantere dens absolutte sikkerhed.

Ændringer i denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger
denne fortrolighedspolitik er effektiv fra maj 19, 2017 og vil forblive i kraft undtagen med hensyn til eventuelle ændringer i dens bestemmelser i fremtiden, som vil være i kraft umiddelbart efter at være blevet lagt ud på denne side.

Vi forbeholder os ret til at opdatere eller ændre vores fortrolighedspolitik til enhver tid, og du bør tjekke denne fortrolighedspolitik med jævne mellemrum. Din fortsatte brug af tjenesten, efter at vi har postet eventuelle ændringer i fortrolighedspolitikken på denne side, vil udgøre din anerkendelse af ændringerne og dit samtykke til at overholde og være bundet af den ændrede fortrolighedspolitik.

Hvis vi foretager væsentlige ændringer i denne fortrolighedspolitik, vil vi underrette dig enten via den e-mailadresse, du har givet os, eller ved at placere en fremtrædende meddelelse på vores hjemmeside.

Kontakt os
Hvis du har spørgsmål om denne fortrolighedspolitik, bedes du kontakte os.